Drzost Agáty Hanychové zaskočila celé Česko: To co si dovolila k vdovci Margitovi?!

5953
Sdílejte

Přešlap Hanychové zarezonoval i v glosu, který pro zmiňovaný portál píše redaktor Josef Onderka. „Agáta Hanychová určitě neměla nejbystřejší den, kdy se v programu na TV Barrandov rozhodla zaútočit na podstatu manželství váženého operního zpěváka Štěpána Margity, který je navíc pár týdnů čerstvým vdovcem,“ konstatoval s tím, že řeči těhotné influencerky byly šokující.

„Jedna věc je, že pokud se Štefan Margita vydá jako Bůh pomsty na cestu odplaty, vysoudí minimálně z televize balíček. Jde o citelný zásah do osobnostních práv, bez zpěvákova souhlasu nikdo nesmí mluvit v médiích o domnělé či skutečné situaci v jeho soukromí, takže výhra je dopředu naprosto jistá. A možná by vysoudil omluvu a odškodnění i od Agáty Hanychové,“ míní Onderka.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články