Drzost Agáty Hanychové zaskočila celé Česko: To co si dovolila k vdovci Margitovi?!

5953
Sdílejte

Kamarádka ji upozornila, že ani zpěvák ani jeho manželka nic takového nikdy neřekli. Naopak je známo, že přežili třicet let v láskyplném vztahu a vdovce Margitu manželčina smrt zdrvila. „Chceš mi říct, že Štefan Margita je heterosexuál? Jsi s ním někdy něco měla? To bys měla jako bulvární novinářka vědět,“ nedala kamarádce klid Agáta.

Ta nakonec kapitulovala. „Já si myslím, že ne. Ale nikdy to ten člověk neřekl. To, co si myslím já a ostatní, to je jedno, že,“ snažila se o diplomatickou odpověď novinářka. Když Hanychovou po odvysílání pořadu kontaktovala redakce extra.cz , snažila se viny za své nevhodné řeči zbavit.

„To mělo být všechno vystřiženo. Já jsem tuto verzi neschválila. To je na dramaturgii,“ hájila se. „Bylo to řečeno jako vtip a mělo to být vystřiženo, bohužel, na dramaturga se nedá spolehnout,“ neváhala potopit člověka, kterého zaměstnává její frajer Soukup.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články