Česká legenda neposlechla lékaře: Téměř zemřela !

1539
Sdílejte

Prezident Andrej Kiska udělil 1. ledna 2018 Martě Kubišové Řada Bílého dvojkříže II. třídy. V červnu 2022 dostala od pražského primátora medaili Čestný občan Prahy. Při příležitosti svých 80. narozenin se Marta Kubišová, jedna z ikon české populární hudby, vrátila na pódia, když v rámci pořadu Noc s legendou vypráví po boku moderátora svůj životní příběh.

Letos se ale zpěvačka vyrovnávala s více zdravotními problémy. V červnu se zúčastnila slavnostní ceremonie, při které jí náhle přišlo špatně. „Nebyl tam vzduch, moje kamarádka letěla otevřít okna. Horko-těžko šlo ale pootevřít jen jedno okénko a k tomu mě odtáhli. Cítila jsem studený pot – přesně takový, který před 6 lety předcházel mému prvnímu infarktu!“ popsala Kubišová.

I lékař jí potvrdil, že podle všeho šlo o infarktový stav, měla by se tedy více šetřit a vyhýbat se různým akcím. Jenže ona ho neuposlechla. Cítila se zodpovědná za to, aby nezklamala lidi, kteří ji zvali na různé akce.

O pár týdnů později ale skončila na operačním stole. Důvodem byla perforace střeva. Život jí zachránilo jen to, že zachovala chladnou hlavu, zavolala lékaři a včas byla provedena operace.

Kam dál?

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Vláda schválila více peněz na uprchlickou dávku pro Ukrajince. Stát přidá 3,5 miliardy

Předpověď smrti Tomáše Holého. Mrazivá věštba, ze které běhá mráz po zádech

Ve Výměně manželek nechyběla špína a hmyz. Plesnivé matrace i krkavčí matka. Diváci litují dvouletou holčičku

Kazma, opět vzbudil rozruch během svého pobytu v Karlových Varech. Policisté mu napařili pokutu, přihlížející lidé se mu vysmáli do tváře

Další články