8. Na švestkovou nádivku natřete tvarohový krém, aniž byste přesáhli okraje. Na jedné krátké straně udělejte krémovou vrstvu silnější než jinde, aby bylo uprostřed rolády hodně nádivky. Srolujte roládu z dlouhé strany . v případě potřeby si pomozte utěrkou. Roli zabalíme do fólie a vložíme do chladničky švem dolů.
9. Roládu pak podle fantazie buď polijeme čokoládovou polevou, nebo posypeme moučkovým cukrem a dozdobíme ovocem.
Kam dál?
- Naprosto božský MANDARINKOVÝ CHEESECAKE S PŘEKVAPENÍM. Vypadá složitě,ale není. Je to neskutečná pochoutka !
- Originální receptura na zavařené jahody: Jahody zůstávají celé, zachovají si výbornou chuť, i vůni a v obchodě takové nekoupíte !
- Vzala česnek, slaninu a smíchala to s dýní. Za 10 minut vykouzlila delikatesní oběd, po kterém se doslova zaprášilo.
- Finta, jak připravit chutný smažený sýr bez smažení: Nemusíte stát u pánve, nevytéká a neprská