Babiččina VÁNOČNÍ ROLÁDA s marmeládou a bohatým tvarohovým krémem! Každá návštěva chce recept…

4090
Sdílejte

4. Těsto vylijeme na plech, vyhladíme po celé ploše. Pečeme dozlatova 10 – 12 minut.
5. Hotovou piškot vyjměte z plechu, posypte moučkovým cukrem, poté vrchní stranu otočte na čistou utěrku, opatrně stáhněte papír. Sviňte do role a nechte úplně vychladnout.
6. Je-li to nutné, ořízněte okraje piškotu tak, aby byly rovné. Natřeme švestková povidla v tenké vrstvě.
7. Krém : Do mísy si dáme tvaroh nebo mascarpone a zalijeme studenou smetanou. Šleháme do nadýchané hmoty, přidáme podle chuti cukr.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články