Babiččina VÁNOČNÍ ROLÁDA s marmeládou a bohatým tvarohovým krémem! Každá návštěva chce recept…

4090
Sdílejte

Postup přípravy:
1. Troubu předehřejeme na 200°C. Plech přikryjeme pečícím papírem. Máslo rozpustíme a necháme vychladnout.
2. Vejce rozšlehejte do pěny, přidejte 75 gramů cukru a šlehejte dalších 4 – 5 minut, dokud nevznikne nadýchaná lehká hmota. Tajemství nadýchané piškoty spočívá právě v dlouhém šlehání vajec, hmota by měla být velmi vzdušná.
3. Ve třech krocích nasypeme mouku smíchanou s práškem do pečiva do vajec rozšlehaných s cukrem, zatímco jemně mícháme gumovou stěrkou. Po přidání mouky nalijeme do těsta rozpuštěné máslo a jemně promícháme.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články