8 znamení, že zesnulí jsou nám nablízku a mají se dobře…

35789
Sdílejte

Zesnulí se dokáží připomenout také písní nebo hudbou. Něco podobného se často stává v těžkých životních obdobích, kdy propadáte smutku a sklíčenosti. Z ničeho nic uslyšíte píseň či melodii, která vám byla oběma drahá, která vás spojovala.

5. Přicházejí ve snu

Jeden z obecně nejrozšířenějších způsobů navazování kontaktu zemřelých se živými. Nezřídka přicházejí právě ve snu. Bývá to sen velmi výrazný, takový, který si ráno určitě pamatujeme, někdy i po celá léta a ani za nic na něj nechceme zapomenout. Bývají to milé, laskavé a uklidňující sny. Někdy přímo nevidíme tvář zesnulého, ale víme, že je to on, slyšíme jeho hlas.

Pokud však vám po setkání se zemřelým ve snu zůstal nepříjemný pocit a rádi byste ho naopak zapomněli co nejdříve, jedná se o obyčejnou hru podvědomí.

6. Vůně

Velmi často můžeme pocítit vůni, která byla pro zesnulého typická. Ať jde o parfém, kolínskou vodu, vůni doutníku nebo cigaret, květinovou nebo jakoukoli jinou vůni, kterou si nutně a naprosto přesně spojujeme s tím, kdo nám odešel. Ve většině případů se přitom tato vůně objeví jakoby odnikud az ničeho nic. Rovněž náhle pak v okamžiku vyprchá.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články