Velký milovník zvířat Alain Delon: „Psí láska je absolutně čistá, bezpodmínečná a bezmyšlenkovitá“

1952
Sdílejte

Odmala milovala zvířata a jejím prvním psem byla fenka dobrmana, která ji naučila o psech. Od té doby věděl, jak se k nim chovat a nedovolil, aby jim někdo ublížil. Proto zasáhl a doplatil na případ sadismu, kdy v Pyrenejích polili a zapálili psa. Deron dostal za své jednání pokutu a oběť, pes jménem Mambo, dokonce stanul před soudem. DeLonghi je velmi aktivním členem Společnosti na ochranu zvířat, ale víc než to.

Vojenská bunda pro udržení štěněte v teple
V mládí nosil vojenskou uniformu, aby poskytl teplo a úkryt štěňatům, která byla opuštěna na výletech nebo procházkách, a nyní utrácí spoustu peněz za zlepšení kvality jejich života.

Existuje příběh o kočce, která byla připoutána k autu a ztratila tlapku. Delon bez váhání zorganizoval její přepravu a záchranu vrtulníkem. Dnes žije třínohý kocour ve svém domově, kde se mu stejně jako ostatním zachráněným zvířatům dostává velké pozornosti.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články