Pohlaví a jméno potomka : Hanychová se s tím vůbec nepáře. Co prozradila o miminku ?

2034
Sdílejte

Vypadám jako v pátém měsíci

„Přes to ležení jsem paradoxně zhubla, protože jsem neměla chuť k jídlu. Vypadám jako v pátém měsíci,“ přiznala Agáta Hanychová a sledujícím také prozradila, jak to bude s natáčením pořadu Agáta Jaromíra Soukupa.

„Natáčení snad bude pokračovat, ale tento týden je pro mě ještě klidový, tak když, tak až příští týden, ale uvidíme,“ naznačila dcera Veroniky Žilkové, že vše bude záviset na jejím zdravotním stavu.

Influencerka byla velice upřímná i na dotazy fanoušků ohledně jména pro miminko. „Některý jména mám vysněný, ale myslím, že proběhne velká rodinná rada. Hrozně se mi líbí jméno Rozárka, ale jsem pověrčivá, takže až tento týden jdu na všechny testy, tak až potom o tom budeme mluvit intenzivněji,“ pochlubila se Hanychová svým výběrem a k překvapení všech ale nedodala jméno pro chlapečka, čímž naznačila, že vytoužené dítě s Jaromírem Soukupem bude dcera. „Svoje dítě určitě budu ukazovat na sociálních sítích,“ uzavřela.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články