Ametyst pomáhá na rozhodování, selenit funguje proti sporům: Posilněte si psychiku kameny

987
Sdílejte

Výjimečný kouzlo harmonizuje psychiku, nervový systém, utlumuje bolesti hlavy, léčí nemocné oči i uši. Zkvalitňuje spánek, přitahuje příjemné a uklidňující sny. Léčí kardiovaskulární systém, rozpohybuje lymfu. Samozřejmě nenahrazuje klasickou medicínskou pomoc.

Článek pokračuje na další straně

SELENIT RUŠÍ VŠECHNY SPORY
Téměř průsvitný selenit se vyznačuje mimořádně jemnými, ale silnými vibracemi, které blahodárně působí na energetické tělo člověka. Harmonizuje čakry, do pořádku dává i narušený aurický systém. Už jen dotýkáním se selenitu pocítíte příliv univerzální energie. Ta má nejen očistné, ale také léčebné a vitalizační účinky. Kamínek spojuje s andělskými bytostmi a při meditacích s ním můžete navázat kontakt s duchovními průvodci.

Selenit kreuje klid a mír, jeho majitel se stává harmonickým člověkem. Ruší hádky, spory a konflikty. Do prostor vnáší rovnováhu a soulad. Likviduje geopatogenní zóny. Chrání před jedovatými šípy.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články