Ametyst pomáhá na rozhodování, selenit funguje proti sporům: Posilněte si psychiku kameny

987
Sdílejte

Tento fialový polodrahokam přináší do života celkovou transformaci. Jeho energii zužitkujeme na změnu myšlení, postojů, pocitů, ale také na přitažení lásky, lepší práce, financí či zdraví. Čaroit spojuje s mocnostmi nebes, které pomohou plnit pozemská přání, samozřejmě za předpokladu, že rezonují s požadavky nejvyššího dobra.

Článek pokračuje na další straně

Minerál má očistné funkce. Hlubiny člověka zbavuje negativních a těžkých vibrací, oslabujících činnost čakrových vrtulí. Láme strachy, pocity viny, studu, nesebalásky, smutku, nenávisti, zloby či nevíry. Rozhýbe stojící životní vody, a proto pomáhá těm, kdo uvízli na mrtvém bodě – v jakési životní smyčce. Dodává chuť provést změny. Člověka učí jednat spontánně, ale zároveň rozvážně.

Přitahuje vizionářské sny a kromě toho, že nás okouzlí překrásnou perleťovou strukturou s barevnými odlesky, dokáže nás také spojit s andělskou říší. Prostřednictvím kamínku se lze spojit se strážným andělem, případně i archandělskou říší. Jeho pomyslným patronem je archanděl Raziel – anděl přetavování snů a tužeb do reality.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články