7 věcí, které v žádném případě nemůžete vzít ze země, protože vám to přinese neštěstí!

2414
Sdílejte

Věci, které nesmíte ze země zvednout:
1) Křížek
Křížek, jehož pravým posláním je chránit a zastřešovat svého nositele před neštěstím, smůlou a negativním působením jiných osob i temných sil, se ztrátou mění ve velmi silnou energetickou zbraň. Takový předmět může zcela změnit váš osud, protože jej připodobní údělu někoho jiného – původního majitele. Jinak řečeno – budete sdílet všechny hříchy a všechno zlo společně s tím, kdo původně tento ztracený a nalezený křížek nosil na krku.

2) Mince
Mince je talisman veskrze energetické povahy. Negativní energii nasává ze svého okolí. Nejčastěji se původní majitelé mincí zbavují vyhozením někde na ulici poté, co se jejich původně pozitivní působení vyčerpalo. Ničivá energie, nahromaděná za dlouhou dobu držení původním majitelem, se na vás doslova navalí, jakmile se mince jen dotknete.

3) Prsteny
Jakékoliv ozdobné předměty ztracené někde venku a ležící nám v cestě je třeba chápat jako symboly neštěstí. Zvláštní postavení mezi nimi mají právě prsteny. Nic nemůže překonat sílu spojení mezi energetickým polem majitele a drahým kovem.

Prostřednictvím prstenu je možné přenést uřeknutí i uhranutí, nešťastnou lásku, rozchod nebo dokonce staropanenství a staromládenectví. Odborníci z oblasti esoteriky nedoporučují ani zkoušet, jak by vám slušely prstýnky blízkých lidí, natož pak si nasazovat takové, které jste našli někde na ulici.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články