Maminčin recept na neuvěřitelně lahodný koláč „Opilá třešeň“! Úplně se rozplývá na jazyku…

4989
Sdílejte

Krém:
Želatinu smícháme s 60 ml studené vody, necháme 10 minut odstát. Postupně zahříváme, až se želatinu rozpustí. Nesmí vřít. Necháme zchladnout.

Studenou smetanu a moučkový cukr vyšleháme na tuhou šlehačku. Ochlazenou, tekutou želatinu pomalu zašleháme do tuhé šlehačky.

Ve 200 ml teplé vody rozpustíme lžíci cukru a smícháme s 125 ml rumu ve kterém byly namočené třešně.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články