Maminčin recept na neuvěřitelně lahodný koláč „Opilá třešeň“! Úplně se rozplývá na jazyku…

4992
Sdílejte

Pro kakaový piškotový koláč:
1 sklenice polohrubé mouky
2 lžíce kakao
1 čajová lžička prášek do pečiva
4 vejce
1 sklenice moučkový cukr
Pro punč:
125 ml rumu ve kterém byly namočené třešně
200 ml vody
1 čajová lžička cukru
Krém s nutellou a čerešňami:
250 g másla při pokojové teplotě
200 g nutella pokojová teplota
scezené třešně z rumu
Krém:
500 ml studená smetana ke šlehání 33%
3 lžíce moučkového cukru (nebo podle chuti)
2 čajové lžičky želatiny v prášku
Dodatečně:
kakao nebo strouhaná tmavá čokoláda

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články