Bramborové karbanátky ze včerejšího oběda. Snadné, rychlé a chutné jídlo

1748
Sdílejte

POSTUP
1. Zelí nasekáme na kostičky, nasypeme na pánev s kapkou oleje, lehce posolíme a opékáme asi 5 minut.

2. Opečené zelí přidáme k bramborové kaši, ochutíme solí, pepřem a promícháme.

3. Ze směsi tvarujeme kulaté karbanátky, které opékáme na másle a oleji do zlato-hněda z obou stran.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články