PŘÍPRAVA
1. Připravte si pekáč o rozměrech 25 x 35 cm. Namočte máslové sušenky do mléka a vyložte pečící formu dvěma vrstvami máslových sušenek.
2. Mléko přiveďte k varu a poté vmíchejte cukr, vanilkový cukr a pudinkový prášek. Důkladně promíchejte, aby se nevytvořily hrudky a přiveďte k varu na hustý krém (bude opravdu hustý – místo dřevěné lžíce můžete použít ruční mixér). V mléce rozmíchejte šlehačku v prášku a cukr. Tuto směs a poté i želatinu postupně vmíchejte do pudinku.
3. Dobře promíchejte a teplý pudink rozetřete na sušenky. Hladce rozetřete a nechte vychladnout při pokojové teplotě. Posypte rozdrcenými sušenkami a podle potřeby pokapejte čokoládou.
DOBROU CHUŤ!
Kam dál?
- Tajný trik na pečené brambory mé babičky: Když je dáte do trouby takto, věřte, že na hranolky si už nikdo nevzpomene !
- Kuře dala do pekáče, zasypala ho čenekem a rozmarýnem. Za 30 minut volala ke stolu. Po jídle se okamžitě zaprášilo!
- Máte doma mléko? Připravte si tento úžasný dezert bez pečení !
- Bezkonkurenčně nejlepší barevný těstovinový salát se zakysanou smetanou