Žena se těšila na peníze z manželova dědictví: Přišla však studená sprcha! Podívejte, co vymyslel její muž

4861
Sdílejte

S rozhodnutím se však neztotožňuje, a proto se ptá: „Jsem nerozumná, myslím-li si, že je to sobecké? Já jsem živitelka rodiny. Nezpochybňuji, že jsou to ,jeho‘ peníze, ale vydělala jsem mnohem víc a o všechny mé příjmy se dělím.“ Dodala i to, že ji znepokojuje jeho volba investovat peníze.

Příspěvek vzápětí rozdělil čtenáře do dvou skupin a nedokázali se dohodnout, co by bylo v tomto případě správné. Někteří si myslí, že peníze patří pouze muži a může je použít, jak se mu zachce. „Dědictví nejsou ‚společné‘ peníze,“ napsal jeden z nich. „Myslím si, že celé dědictví patří tomu, kdo ho zdědil a manželka či manžel, nemají mít v tomto žádné slovo,“ domnívá se jiný. „Nezáleží na tom, že jste živitelka rodiny a přispíváte větší částkou. Vyděláváte víc, takže váš příspěvek je přirozeně vyšší. On však není vůči vám v otroctví, protože vydělává méně než vy,“ připsal jiný.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články