Vendulku Utěšitelku (58) z Básníků BRUTÁLNĚ NAPADLI: Zdevastované tělo a obrovské dluhy… Prosí o POMOC !

1928
Sdílejte

Nejprve sice kulhala, ale ještě chodila… Takhle fungovala měsíc, jenže pak se její stav začal zhoršovat. Když konečně šla k lékaři, chtěli jí vyměnit kyčle. K tomu, naštěstí, nedošlo. Když totiž našla správného lékaře, ten nakonec odhalil, co jí je.

„Měla jsem čtyři zcela natržené svaly v pravém kyčle. Střední hýžďový sval, který je hlavním nositelem tělesné hmotnosti, byl zcela odtržen, ztenšil se a chirurg musel použít dárcovskou šlachu, aby jej znovu připevnil. Utrhly se mi všechny tři hamstringy v zadní části nohy, spojené doslova jen drobnou nití ze spodní části pánve,“ dodala Eva.

Podle lékařů jí za poslední 2 roky as nesprávně nastavenou léčbou pomalu mizel hýžďový sval. Tělo tak nebylo schopno unést její hmotnost. Přidaly se proto další zdravotní problémy – vysunutá meziobratlová ploténka v bederní části páteře. Ale jak se říká, herečka měla i obrovské štěstí v neštěstí. Kdyby jí totiž vyměnili kyčelní kloub, jak původně plánovali, skončila by na invalidním vozíku.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články