Totální šok pro Bagárovou: Otce její dcery Muradova vykázali z Česka! Podle úřadů je nebezpečný

2466
Sdílejte

Česká zpěvačka Monika Bagárová (28) a MMA zápasník uzbeckého původu Makhmud Muradov (32) se sice rozešli, ale stále je spojuje dvouletá dcera Rumia.

Plnění otcovských povinností, ale i celý osobní život a kariéra se nyní sportovci pořádně zkomplikovaly. Úspěšný zápasník, který se probojoval až do nejprestižnější MMA organizace UFC, žil v Praze dlouhých 11 let. Česká republika mu však nejenže nepovolila trvalý pobyt, dokonce mu zrušila víza.

Novinářům to přiznal, když vysvětloval, proč musel odstoupit ze zápasu v Paříži. „Budu zápasit v Abu Dabí, ve Francii mi zápas zrušili. Nemám totiž vízum do Evropy, protože mi ho Česko zrušilo. Ani nevím proč. Že jsem prý nebezpečný pro republiku a veřejnost. Nechápu, odkud to vzali,“ diví se Makhmud.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články