Švédský mandlový dort: Potěší se rodina, ale i hosti !

3448
Sdílejte

7. Z formy odstraňte ráfek, seřízněte vršek koláče aby byl rovnoměrný, otočte a odlepte pečící papír. Nechte koláč takto, spodní stranou vzhůru, aby byl vršek pěkně rovný. Zoubkovaným nožíkem na chléb jej překrojte na polovinu. Vyjměte krém z mrazničky, promíchejte ho a rozetřete na spodní vrstvu o něco méně než polovinu. Vrchní vrstvu položíme na vrch, potřeme zbylým krémem a poté i boky dortu. Posypte opraženými mandlemi.
8. Hotový koláč vložte do mrazničky. Ke konzumaci bude připravena přibližně za hodinu.
Tajemství švédského mandlového koláče:
Vždy ho jezte vychlazený. Uchovávejte jej v mrazničce a pokud ho chcete jíst, vyjměte jej předem a nechte ho trochu rozmrazit – asi 20 minut až půl hodiny, v letních vedrech méně. Díky této vlastnosti lze připravit v dostatečném předstihu na akce, na zábavu a může se skladovat zmražený.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články