Švédský mandlový dort: Potěší se rodina, ale i hosti !

3448
Sdílejte

K plnění:
6 vaječných žloutků
1,5 dl smetany ke šlehání
130 g cukru (1,5 dl)
30 g kukuřičného škrobu (1,5 PL)
150 g oleje
1/2 sáčku plátkovaných nebo sekaných mandlí

Příprava:
1. Obvykle peču ve formě o průměru 21 cm, která poskytuje nejideálnější plátky. Troubu předehřejte na 180 stupňů. Dno formy vyložte pečícím papírem a jemně jej vymažte. V žádném případě nemastíte boky, protože těsto se nebude lepit.
2. Smíchejte škrob, kakaový prášek a mleté ​​mandle. Přidejte špetku soli a promíchejte.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články