Studený, tvarohový koláč s jahodami, ideální na léto! MŇÁM !

3597
Sdílejte

4. Želatinu namočte do 6 lžic studené vody. Odstavte na přibližně 10 minut, aby nabobtnaly. Potom za stálého míchání zahřívejte na mírném ohni, dokud se želatina úplně nerozpustí. Nepřivádějte k varu, protože želatina během vaření ztratí své želírovací vlastnosti. Odstavte z ohně a nechte mírně vychladnout.
5. Vanilkový tvaroh, moučkový a vanilkový cukr míchejte na nízkých otáčkách mixéru, dokud se ingredience nespojí. Do vychladlé tekuté želatiny přidejte 1 PL tvarohové směsi a promíchejte, poté pomalu vlijte vyšlehanou želatinu do zbytku tvarohové směsi a míchejte mixérem na nízkých otáčkách, dokud se nespojí.
6. Do dortové formy nalijte tvarohovou směs. Umístěte do chladničky, aby ztuhla.
7. Když směs mírně ztuhne, naaranžujte plátky jahod do tvaru květu (plátky by se měly překrývat) a přelijte je tuhnoucím průhledným želé. Tvarohový koláč vložte zpět do chladničky, aby ztuhl, nejlépe přes noc.
DOBROU CHUŤ!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články