Ivana byla jeho ženou, ale toto byla Gottova první láska

7571
Sdílejte

Toto tušil málokdo. O tom, že v životě Karla Gotta bylo množství žen, se všeobecně vědělo. První velkou láska Karla Gotta byla veřejnosti dosud neznámá krásná brunetka! S krásnou Kateřinou se Karel Gott setkal dávno před Ivanou, ještě na přelomu šedesátých a sedmdesátých let. Jelikož Gott nechtěl být na veřejnosti spojován s žádnou ženou setkali se tajně a takový „vztah“ jim vydržel 12 let. Nakonec se rozešli, Gott však ve své poslední vzpomínkové knížce Karel Gott Má cesta za šťastím přiznal, že ji postihl stejný osud jako jeho.

Přestože Karlovi bylo s Katkou dobře, nenabídl jí to, co po tolika letech zřejmě od něj očekávala, a tak mu na jaře v roce 1981 oznámila, že se stěhuje do Německa, kde chtěla rozjet podnikání s kamarádkou. Karla rozchod zabolel, ale i po něm se s Katkou občas vídali, prostě zůstali přáteli. Nakonec se Katka provdala za německého makléře Petra.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články