Venušin broskvový dort: Svěží chuť, která vás dostane !

2092
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

5. Sýr dáme do misky, za stálého míchání tenkým proudem přiléváme vychladlé želé. Mícháme, dokud se suroviny nespojí. Když hmota začne tuhnout, vylijeme ji a rozetřeme na sušenky, na tvarohovou hmotu dáme druhou polovinu piškotu, lehce zatlačíme a dáme do chladničky, dokud hmota neztuhne.
6. Broskvový džem dáme do hrnce a přivedeme k varu. Když džem vře, odstavíme z plynu. Nalijte želatinu a míchejte, dokud se nerozpustí. Horkým džemem potřeme vršek koláče. Hotový koláč vložíme na noc do chladničky aby ztuhl.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články