Americký vědec zjistil, že za pouhé 3 minuty lze vyléčit každou rakovinu. Stačí udělat toto!

7595
Sdílejte

Ale teď mluvíme o silných a soustředěných myšlenkách a ne o smíšených nebo chaotických procesech myšlení o všem, co cítíme nebo vidíme.

Navíc kolektivně zaměřené vědomí může vytvořit velmi silné elektromagnetické pole, které má přímý vliv na fyzické prostředí.

Poté, co se budete těmito metodami zabývat, už to není jen fikce, ale seriózní technologie, která se stane základem léčby.

V Číně se podařilo odstranit nádor za 3 minuty
Jedna čínská nemocnice vytvořila video, které je přímým důkazem. Video ukazuje odstranění 3 x 2,5 cm nádoru za méně než 3 minuty.

Během demontáže je vše zaznamenáno ultrazvukem, kde je vidět, jak nádor postupně mizí.

Chcete-li vytvořit silné elektromagnetické vlny, musíte se naučit ovládat své pocity a emoce a zároveň je posilovat duševními cvičeními.
Emoce mohou změnit DNA
Naše emoce a pocity jsou jako zrcadla. Vše, co děláme, se odráží v prostředí, ve kterém žijeme. Proto v našem životě dostáváme totéž, co máme v sobě.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články