VELKÝ HOROSKOP na červenec: KDO bude mít tak silný sexepíl, že poblázní všechny muže kolem?

1791
Sdílejte

Pokračování na další straně

Štír 24. 10. – 22. 11.
Snaha být lepším člověkem se u vás tento měsíc projeví naplno a budete chtít téměř ze dne na den ke všemu ak všem změnit postoj. Nedělejte to tak radikálně. Pokud jste dosud necvičili, tak to nedělejte najednou pětkrát týdně. Nemačkejte ani svou povahu před partnerem, abyste se vyhnuli hádce. Změňte jen to, aby byla argumentace konstruktivní. Nemluvě o práci, tam budete chtít odznak zaměstnance měsíce, ale vaše přehnaná snaha může být spíše k smíchu. Vnitřně se uklidněte.

Střelec 23. 11. – 21. 12.
Během července se vám může několikrát udát scénář, že budete mít něco už-už na dosah ruky a najednou to bude pryč. Například v zaměstnání se může uvažovat, že obdržíte letní prémie, a když s nimi začnete počítat, vedení si to rozmyslí. Tyto situace vás mají naučit realitě. Nepočítejte s něčím, co je zatím fiktivní. U peněz to platí dvojnásob, utrácejte, až když je máte. Neplánujte velké výdaje, když není jisté, jestli je budete mít za co realizovat.

Ryby 21. 2. – 20. 3.
Během července pocítíte jakési zpomalení. Může jít o snížení výkonu v práci, zanedbávání domácnosti nebo nechuť setkat se s přáteli. Nevadí, že je horké léto, pokud toužíte sedět doma, poslechněte se. Partnerovi však dovolte, aby trávil čas aktivně a bez vás, má-li tu potřebu. Pokud momentálně žádného nemáte, neplačte do polštáře, nejen v létě se lze setkat s přáteli. Nevadí, že je horké léto, pokud toužíte sedět doma, poslechněte se. Partnerovi však dovolte, aby trávil čas aktivně a bez vás, má-li tu potřebu. Pokud momentálně žádného nemáte, neplačte do polštáře, nejen v létě se dá potkat láska a vy na tu svoji natrefíte, když to přestanete tolik řešit.

Kam dál?

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Velký horoskop na LÉTO : Lvy čekají životní změny, Blíženci, pozor na nevyžádané rady

Další články