Nejlepší rybí pomazánka z uzeného pstruha: TO MUSÍTE OCHUTNAT!

3973
Sdílejte

POSTUP:

  1. V případě potřeby odstraníme ze pstruha kůži a kosti. Pstruha rozkrájíme na kousky.
  2. Všechny zbývající suroviny smícháme v míse. Do mísy přidáme pstruha a začneme mixovat, ale dáváme pozor, abychom pstruha příliš nerozmixovali.
  3. Ozdobíme koprem, citronovou kůrou a pepřem. Podáváme s teplým křupavým chlebem nebo krekry.
  4. Přeji dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články