Recept na suflé se třemi druhy sýra – dokonalé pohoštění s neopakovatelnou chutí a strukturou

1372
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

4. Potom těsto sundejte ze sporáku a vmíchejte do něj sýry. Potom po jednom přimíchejte žloutky, pak sůl, papriku, hořčici a čerstvě namletý pepř. Hotové těsto přeložte do větší misky a nechte mírně vychladnout.
5. V jiné míse vymixujte bílky se špetkou soli na tuhý sníh. Jemně ho lopatkou vmíchejte do těsta.
6. Těsto rovnoměrně rozlijte do zapékacích misek a na vrch nasypte trochu parmazánu.
7. Zapékací misky pokládejte na předehřátý plech a pečte 25-30 minut.
8. Jelikož nadýchanost způsobuje sníh z bílků, po upečení suflé ihned podávejte – jinak trochu klesne. Servírujte se zeleninovým salátem. Dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články