Máma mě naučila připravovat tyto křehké tvarohové rolky: Elegantní a velmi chutné!

42518
Sdílejte

Dobře promícháme.

Recept pokračuje na další straně

Do směsi přidáme mouku, prášek do pečiva, rukou zamícháme.

Vyhněteme měkké těsto.

Misku překryjeme.

Těsto necháme 10 minut odstát.

Do misky přidáme tvaroh, moučkový cukr a bílek.

Vidličkou důkladně utřeme.

Přendáme do cukrářského sáčku.

Těsto vyjmeme na podložku a rozdělíme na dvě části.

Těsto posypeme moukou.

Válečkem rozválíme na tloušťku cca 3 mm.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články