Jak velkým lhářem jste podle svého znamení zvěrokruhu a jak vás odhalí ?

1785
Sdílejte

Každý sem tam zaklame. Někteří z nás jsou dokonce hotovi bajkaři a lež je jejich přirozenou součástí. Jak velkým lhářem jste podle svého znamení zvěrokruhu a jak vás jiný odhalí?

Jak informuje portál yourtango.com, někdy zjistíte, že někdo klame podle řeči těla nebo i podle neustále se měnícího příběhu a faktů či detailů v něm. Některé je odhalit jednoduché, u jiných zase musíte být dobrý pozorovatel. Při dalších také téměř nemožné.

Baran
Když klame Beran , dá si záležet na tom, aby vypadal co nejvíce nonšalantní. Je ve klamání docela dobrý, s výjimkou případů, kdy klame lidem, kteří ho znají jako vlastní boty. Přichytíte ho, když sledujete způsob jakým Beran koná, když ho při lži přichytíte. Zeptáte-li se na to, jestli je pravda, co řekl, pokrčí rameny jakože mu je jedno, co si myslíte.

Býk
Býk klame opatrně. Svá lež vypráví velmi pečlivě a k popisu využívá přesné detaily. Chcete-li ho otestovat, jestli mluví pravdu, ať příběh vypráví znovu. Použije-li přesně tentýž popis do puntíku is stejnými detaily, víte, že je to lež, která má předem nacvičená.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články