Univerzální TĚSTO: Ideální na rohlíky, koláče, záviny a jiné sladké dobroty. Recept, který používám nejčastěji !

2367
Sdílejte

Postup:
Smíchejte trochu teplého mléka se 2 lžičkami cukru a droždím.

Mísu přikryjte utěrkou.

Dejte ji na teplé místo asi na 15 minut .

Po 15 minutách přidejte zbývající ingredience.

Přísady přidávejte v tomto pořadí:

 

zbylé mléko a vejce – dobře promícháte .

Přidejte také změklé máslo, sůl a zbylý cukr.

Já používám do těsta i vanilku, ale nemusíte ji přidávat.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články