Lahodné řezy s mandarinkami a zakysanou smetanou

9211
Sdílejte

Postup přípravy:

1. Do mísy rozklepněte vejce, přisypte oba druhy cukru. Elektrickým šlehačem šlehejte nejprve při střední rychlosti a poté na nejvyšší, abyste získali téměř bílou hmotu ušlehanou do pěny (cukr se zcela rozpustí). Čím více vejce ušleháme, tím kypřeji bude těsto, takže nespěchejte!

2. Snižte rychlost elektrického šlehače na střední. Do připravené pěny po lžičkách přidávejte prosetou mouku s práškem do pečiva a citrónovou kůru. Troubu předehřejeme na 180 °C. Těsto nalijeme na plech s vyšším okrajem, vyložený pečícím papírem. Pečte na střední mřížce, dokud korpus na povrchu nezezlatne.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články