Tvarohové řezy nejen na Velikonoce: Každá návštěva si pochutná !

2760
Sdílejte

Postup

1. Vyšleháme cukr se žloutky a přidáme olej, mléko a mouku s kypřicím práškem a vmícháme sníh z bílků.

2. Dáme péct do vyhřáté trouby, pečeme 40 minut při 175 ºC.

3. Vyšleháme smetanu, tvaroh a ztužovač šlehačky s jahodami v hladký, hustý krém

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články