Tento recept zná málokdo: VĚTRNÍK z dortové formy, je to nejlepší dezert pod sluncem !

3421
Sdílejte

V mléce rozmícháme cukr, hladkou mouku a vajíčka.

Recept pokračuje na další straně

Dáme vařit na oheň.

Uvaříme hustou kaši, kterou přikryjeme fólií a necháme vychladnout při pokojové teplotě.

Máslo vyšleháme spolu s vanilkovým cukrem do pěny, postupně po lžících přidáme vychladlou kaši .

Jedno těsto vložíme zpět do formy, dáme krém, položíme druhé těsto a jemně zatlačíme.

Odložíme do chladničky ztuhnout. Před podáváním posypeme vrch moučkovým cukrem.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články