Nejlepší krém na dorty, zákusky i muffiny: Krásně drží tvar a je i velmi chutný !

4146
Sdílejte

Zpočátku bude krém trochu tekutý, ale postupně bude konzistence houstnout a bude stabilnější.

Krém je připraven k použití!

Pokud chcete, můžete ho před zapracováním másla ještě dochutit vanilkovým extraktem, kávovým extraktem, rozpuštěnou a vychladlou čokoládou atp.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články