Lahodný tvarohový mřížovník s broskvemi: Recept našich babiček, který si vás zaručeně získá !

5641
Sdílejte

Přidáme zakysanou smetanu, žloutek a promícháme.

Dále přidáme bílek, který jsme vyšlehali se špetkou soli.

Promícháme.

Recept pokračuje na další straně

Na těsto rozetřeme tvarohovou nádivku a poklademe nakrájené broskve.

Z druhé poloviny těsta si vykrojíme pásky, tlusté asi 1 centimetr.

Ukládáme na nádivku.

Koláč vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při 180 ° C asi 40 minut.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články