Lahodný tvarohový mřížovník s broskvemi: Recept našich babiček, který si vás zaručeně získá !

5641
Sdílejte

Dále:

Velikost plechu je 36×26 cm.

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Z uvedených surovin zpracujeme těsto.

Těsto si rozdělíme na polovinu.

Jednu polovinu si dáme na vymazaný a moukou posypaný plech.

Rukou nebo silikonovým válečkem si těsto rovnoměrně rozmačkáme na celý plech.

Těsto si můžete rozválet i na podložce a poté jej přenést na plech.

Nádivka:

Tvarohy si smícháme s cukrem.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články