Kate a William něco takového dosud nikdy neudělali : Z toho, co přišlo poté, se vám sevře srdce !

7593
Sdílejte

Uniknout informacím o válce na Ukrajině je aktuálně skoro nemožné a nevyhýbají se ani dětem. Vévodkyně Kate (40) a princ William (39) přiznali, že se jim domů ze školy s otázkami vrací i malí George (8) a Charlotte (6)!

Válka na Ukrajině aktuálně hýbe celou Evropou a výjimkou není ani britská královská rodina. Princ William a vévodkyně Kate se ve středu na vyjádření podpory ukrajinským obyvatelům vypravili do Ukrajinského kulturního centra v Londýně, aby navštívili dobrovolníky a dozvěděli se od nich, jak organizování pomoci vlastně funguje. Oba dorazili s odznáčkem s modrožlutou vlajkou, kterou zdobilo srdíčko, Kate si navíc vzala i modrý svetřík.

„Je velmi zvláštní vidět tohle v Evropě. Všichni stojíme za vámi,“ pronesl k dobrovolníkům v ukrajinském centru William. Manželé pro ně přinesli domácí brownies a tyčinky ze zapékaného müsli.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články