Excelentní trubičky s vanilkovým krémem. Recept od Francouzkých cukrářů

3559
Sdílejte

10. Cukrářský sáček naplníme těstem a na plech vystlaný pečícím papírem stříkáme linky (asi 2 cm silné a 10 cm dlouhé). Mělo by jich vyjít zhruba 12.

11. Pečeme asi 25 minut dozlatova. Troubu během pečení neotevíráme.

12. Ještě horké éclaris překrojíme na poloviny a necháme vychladnout na mřížce.

13. Vanilkový krém naneseme v silné vrstvě na každou spodní část a uzavřeme svrchní částí. Dáme ztuhnout do chladničky alespoň na hodinu.

14. Cukrovou polevu si připravíme z teplého mléka a cukru. Spolu je vyšleháme do polotuhé směsi, kterou nakonec poléváme ztuhlé éclairs.

zdroj: recepty.sk

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články