Excelentní trubičky s vanilkovým krémem. Recept od Francouzkých cukrářů

3557
Sdílejte

5. Krém dokončíme tak, že vychladlý pudink zašleháme ho do změklého másla.

6. Připravíme si odpalované těsto: Troubu předehřejeme na 200 °C.

7. V hrnci necháme vařit 250 ml vody s máslem a solí.

8. Mouku přisypeme najednou a mícháme, dokud se těsto nezačne oddělovat od stěn hrnce. Když se začne na dně hrnce dělat bílý povlak a těsto je ve tvaru koule, přesuneme ho do mísy a necháme vychladnout, tak aby bylo na dotek vlažné.

9. Šlehačem postupně zamícháváme vejce. Nakonec zapracujeme i prášek do pečiva.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články