Excelentní trubičky s vanilkovým krémem. Recept od Francouzkých cukrářů

3524
Sdílejte

Vynikající krémové truhličky si zamilujete. Jsou plněné domácím pudinkovým krémem s pravou vanilkou a polité cukrovou polevou. Přesně tak, jak je navrhli francouzští cukráři.

Příprava 30 min Úprava 25 min Porce 12

500 ml plnotučné mléko
3 PL krystalový cukr
1 ks vanilkový lusk
3 ks žloutek
3 KL kukuřičný škrob
125 g změklé máslo

ODPALOVANÉ TĚSTO:

250 ml voda
50 g máslo
1/2 KL sůl
150 g hladká mouka
4 ks vejce
1/4 KL kypřicí prášek

CUKROVÁ POLEVA:

2 PL plnotučné mléko
4 PL moučkový cukr

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články