Velký dětský horoskop pro rok 2022: Jedno znamení čeká úžasný rok !

2919
Sdílejte

Panna

Kyle i Kristin říkají, že horoskop pro děti Panny pro rok 2022 vypadá slibně. „Mají před sebou opravdu majestátní rok. Vypadá to tak, že se soustředí na zrcadlení zvyků někoho jiného – ať už je to rodič, sourozenec, nejlepší přítel nebo celebrita. Bez ohledu na to, o koho půjde, toto partnerství jim pomůže najít sami sebe a své místo,“ vysvětluje Kyle. Jednou z potenciálních výzev, které děti Panny čekají, jsou problémy se spánkem nebo noční můry.

Váhy

Rodiče Vah, připravte se na to, že vaše kuchyně se stane vědeckou laboratoří. „Některé Váhy začnou hltat informace o vesmíru, inovacích a vynálezech,“ říká Kristin a dodává, že jiné se zase mohou zaměřit na sociální věci. „Děti Váhy mají před sebou skvělý rok, pokud jde o jejich rutinu, produktivitu a zdraví,“ tvrdí Kyle. Mohou si také vytvořit úzké pouto s domácím mazlíčkem.

Štír

I horoskop pro děti narozené ve znamení Štíra naznačuje, že rok 2022 pro ně dobrý. „Mohou mít zvláštní prorocké sny. Jejich intuice a poznání je horlivé a může vás dokonce šokovat,“ upozorňuje Kristin s tím, abyste je snům věnovali pozornost. Držte je však při zemi a to tak, že je budete povzbuzovat, aby trávili spoustu času venku. „Hvězdy povzbudí jejich kreativitu, pomohou jim vyjadřovat se a předvádět nové umělecké dovednosti,“ doplňuje Kyle.

Pokračování na další straně

Střelec

Kam dál?

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Velký horoskop na LÉTO : Lvy čekají životní změny, Blíženci, pozor na nevyžádané rady

Další články