Velký dětský horoskop pro rok 2022: Jedno znamení čeká úžasný rok !

2914
Sdílejte

Uplynulé téměř dva roky byly úplně jiné než všechny předchozí. Zejména pro děti, které se musely naučit orientovat ve virtuální škole, zrušily jim výlety, nesetkávaly se s kamarády.

Všichni věříme, že rok 2022 bude novým odrazovým můstkem, díky kterému se děti vrátí k běžnému životu a budou se moci těšit z takových věcí, jako je chození do školy, sportování, setkání s kamarády či dovolené s rodiči bez omezení.

„Od ledna do května a pak v listopadu a v prosinci bude Jupiter, planeta zázraků, v Rybách. To posílí láskyplnější aspekty u dětí a rodičů,“ říká Kyle Thomas, popkulturní astrolog pro New York Post & Page Six. Dodává, že od května do konce října bude Jupiter v Beranovi , což znamená, že děti se budou chovat o něco „divočejší“ a budou toužit po prosazování své nezávislosti (slušně řečeno). Jak konkrétněji vidí astrologie začínající rok 2022 pro jednotlivá znamení?

Pokračování na další straně

Beran

Můžete si všimnout, že vaše dítě Beran bude letos klidnější nebo zasněnější. „Zatímco většinu roku budou Berani kreativnější, klidnější a duchovnější, mohli by se hluboce soustředit na pochopení svého místa ve světě,“ říká Kyle. Letos budou obzvláště intuitivní. Možná budou potřebovat vaši pomoc při řešení konfliktů. „Jejich úkolem v roce 2022 je moudře si vybrat bitvy. Naučit se být laskavým v porážce je někdy velká výhra,“ přidává se astroložka Kristin West.

Býk

Kam dál?

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Velký horoskop na LÉTO : Lvy čekají životní změny, Blíženci, pozor na nevyžádané rady

Další články