To, co dovolí tato máma dcerám, zní až neuvěřitelně

1955
Sdílejte

Děti si zodpovídají samy za sebe

Biba je přesvědčena, že když dívky mají zodpovědnost za svůj program a jídelníček na svých bedrech, přirozeně si vybírají lepší návyky. „Přísní rodiče způsobují, že děti se vzbouří, když jsou mimo dohled,“ zní její teorie. „Někteří lidé si myslí, že jsem nedbalá. Jiní vidí, jak jsou moje děti šťastné a zdravé a žádají mě o radu,“ řekla.

„Na veřejnosti sleduji, pokud moje holky dělají něco, co společnost považuje za nebezpečné. Já tam jen tak sedím, zvláště když si moje sedmileté dítě hraje s noži nebo leze po skalách bosé. Vždy se však na obě dívám a pokud budou ohroženi, zakročím „Učím své děti poslouchat své tělo a respektovat své prostředí. Zaráží mě, že děti ve školách potřebují povolení použít toaletu nebo se napít. Moje děti mají moc nad svými životy. NENÍ slovo, které b ode mě slyšeli,“ přízvukuje.

Otec dívek žije ve Spojeném království as jejich neortodoxní výchovou souhlasí. „Velmi podporuje mé rozhodnutí opustit Spojené království. Dívky mu sice chybí, ale jsou pro něj na prvním místě. Stále je obrovskou součástí našich životů, jen žije v jiné zemi,“ přiblížila Biba.

Syn měl jinou výchovu

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články