Máte doma mléko? Připravte si tento úžasný dezert bez pečení !

3473
Sdílejte

Na plech na pečení nasypeme po celé ploše kokos a rovnoměrně jej zarovnáme.


Směs v hrnci vaříme za neustálého míchání na středně mírném ohni.

Recept pokračuje na další straně

Když zhoustne a začne vařit, tak přidáme změklé máslo, vanilkový cukr a dobře rozmícháme do hladka.

Jakmile krém odstavíme ze sporáku, tak ho rovnoměrně za tepla nalijeme na kokos na plechu a pomocí špachtle zarovnáme.

Když krém vychladne, tak jej uložíme na 4 hodiny do chladničky.

Do misky nalijeme mléko, přidáme šlehačku a mixérem vyšleháme na hustý krém.

Krém natřeme na vychladlý pudink a rozdělíme na 12 stejných částí.

Po rozkrojení na vrch nasypeme drcené vlašské ořechy, srolujeme a ještě dodatečně naneseme kokos (viz video).

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články