Manžel zastřelené kameramanky vypěnil: Na Baldwinovi nenechal nitku suchou !

2215
Sdílejte

„ Byl jsem tak šíleně naštvaný, když jsem ho viděl mluvit o její smrti tak veřejně… a poté, že nepřijal vůbec žádnou zodpovědnost poté, co popsal, jak ji zabil,“ prohlásil Hutchins v rozhovoru pro televizní magazín Today.

Baldwin během své obhajoby pro televizi ABC v prosinci loňského roku prohlásil: „Někdo je zodpovědný za to, co se stalo, a nemůžu říct, kdo to byl, nebyl jsem to já.“ Rodina Matta Hutchinse už Baldwina zažalovala v občanskoprávním sporu, který se zakládá na důkazech mluvících proti herci.

Ten totiž odmítl podstoupit školení o používání střelné zbraně a nezkontroloval, jestli je nabitá. Je jisté, že Baldwin nechtěl Halynu zabít. Ale z vyšetřování zatím vyplývá, že jistý díl odpovědnosti na jejím úmrtí má. To však musí ověřit soudy.

Kam dál?

Partner Lucie Bílé měl narozeniny a zpěvačka mu veřejně vyjádřila svou lásku. Bylo to jako z romantického filmu

Zakázka za všechny peníze : Armáda koupila drony. Státní podnik naúčtoval 42 milionů korun, přitom mají hodnotu v řádu stovek tisíc

Dechberoucí pohled na Lucii Borhyovou : Ukázala svou postavičku v plavkách. Fanoušci jsou jako u vytžení

Ema Smetana šokovala ve Varech : Takový ,,outfit“ tu snad ještě nebyl ! Vyrazila jen v korzetovém body a chlupatých botách

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Další články