Luxusní kávové řezy: Lahodný dezert nejen ke kávě !

8581
Sdílejte

Do větší mísy přidáme máslo, moučkový cukr, kávu a směs vyšleháme do hladka.

Vychladlý pudink rozšleháme, pomalu ho vkládáme a zašleháme do máslové směsi.

Když máme pudink s máslem rozšlehaný, přidáme smetanu a opět šleháme.

Nádivku natřeme na korpus, rovnoměrně rozetřeme.

Vložíme na hodinu do chladničky.

Recept pokračuje na další straně

Připravíme si druhou nádivku:

V misce rozšleháme do tuha smetanu, rozetřeme ji na kávovou nádivku a vložíme na noc do chladničky.

Vrch si můžeme ozdobit dle vlastní fantazie a můžeme servírovat.

Dobrou chuť!

Video návod:

 

zdroj : Var a peč s Martinkou

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články