Luxusní kávové řezy: Lahodný dezert nejen ke kávě !

8581
Sdílejte

Do hrnce na sporáku přidáme mléko, krystalový cukr, kávu, pudink.

Směs promícháme metličkou, abychom neměli žádné hrudky.

Za stálého míchání uvaříme hustý pudink, překryjeme fólií.

Necháme vychladnout při pokojové teplotě.

dav

Nyní si připravíme těsto: do misky přidáme vejce, moučkový cukr a mixérem vyšleháme.

Do malé misky přidáme teplou vodu, kávu.

Promícháme, aby se káva rozpustila.

Kávu vlijeme do vaječné směsi a opět mixérem prošleháme.

Dále přidáme olej, vyšleháme, přes síto prosejeme mouku s práškem do pečiva a kakaem.

Směs šleháme, dokud nám nevznikne těsto.

Plech vymažeme máslo, posypeme moukou, vylijeme do něj těsto.

Recept pokračuje na další straně

Dáme péct do předehřáté trouby na 175 °C.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články