Sýrové rohlíky z listového těsta – vynikající slavnostní pochoutka !

8868
Sdílejte

Na pečení:

olej
1 vejce

PŘÍPRAVA:
Nejprve uděláme sýrový krém, aby se mohl včas ochladit. Studenou smetanu vložíme do hrnce a přidáme žloutky a mícháme ručním šlehačem do hladka.

Strouhané oba druhy sýrů, odložte asi 50 g eidamu na ozdobu. Zbytek sýra vmíchejte do smetanové směsi a pomalu zahřívejte, dokud nezahušťuje, ale nesmí se vařit.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články