ŠOK: Legendární herec z Popelky má na krku nechutné obvinění !

2291
Sdílejte

Herec Pavel Trávníček patří neodmyslitelně k Vánocům díky postavě prince z Popelky. Jistá mladá žena však pro Extra.cz uvedla, že její pohled na něj či jen zaslechnutí hercova hlasu způsobuje panický atak i úzkost. Jak totiž prozradila, Trávniček ji měl podle její výpovědi zneužít v roce 2000 ještě jako 15letou .

V té době natáčela jako komparsistka v Tele Tele na Barrandově. Herec jí měl přislíbit podpiskarty i pro kamarády, pokud s ním půjde do šatny. Tam se měl podle slov ženy ukájet jednou rukou, zatímco druhou ji pevně držel. „ Než utíral sperma ze zrcadla, tak se mě ptal, jestli mi už rostou chloupky a jestli s ním půjdu do postele. Řekla jsem mu, že si jdu umýt ruce… Umyvadlo bylo vedle dveří. Umyla jsem se, odemkla jsem dveře a odešla jsem ,“ uvedla žena s posttraumatickou poruchou.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články